The day we fight back – Det mest spændende tiltag i nyere tid!

TDWFB er en underskriftindsamling imod den stigende overvågning, der er af privatlivet i nyere tid. Efter alle sagerne med Edward Snowden og andre whistleblowers, er der endelig organisationer, der forsøger at gøre noget ved det.

TDWFBMed en hurtigt email underskrift, er du med til at støtte projektet og kan være direkte medvirkende til opstramning i lovkrav og ulovlig overvågning af internettet.

Projektet er startet for at ære den afdøde Aaron Swartz, som i forbindelse med en hacking sag tog sit eget liv og i et forsøg på at øge opmærksomheden omkring den overvågning, som regeringer rundt omkring i verdenen udfører på deres borgere, uden de ved det og uden nogen har stemt om, at det er i orden. Det er deres forhåbning at nok underskrifter kan vise særligt USAs regering, at der er behov for ny lovgivning på området og at borgerne ikke længere vil finde sig i uautoriseret efterretning af almindelige borgere.

Men jeg er dansker, hvorfor skulle jeg støtte projektet?
Selv Danmark overvåger deres borgere i større stil end f.eks Finland, Norge & Sverige og den overvågning der udføres er ikke den almindelige dansker kendt. I Danmark overvåges alt internet trafik og alt den data, lagres rundt omkring i landet på servere, som USA i følge samarbejdsaftaler med Danmark skal have direkte adgang til.

Dit privatliv på nettet er ikke eksisterende – Læs f.eks Facebook læser dine sms beskeder