Overvej kraftigt inden du opdatere din Facebook App, hvis du har en Android mobil!

Facebook Appen til Android telefoner er kommet med ny opdatering. I denne opdatering, skal man accepterer at Facebook må læse dine SMS & MMS beskeder for at kunne opdatere til nyeste version.

facebook betingelser

Facebook har i en lang periode brugt dine personlige oplysninger, til at målrette markedsføring mod dig som person. Alt hvad du liker, poster og kommentere på lagres i Facebooks arkiv, så du som person får opbygget en skjult profil, der bruges til at målrette markedsføring mod dig, således det bliver så relevant som muligt, hvilket skal gøre Facebooks markedsføringsplatform bedre og mere målrettet.

Det nyeste skud på stammen er dog en smule mere krænkende i forhold til privatlivet og man bør seriøst overveje, om man vil dele sine SMS & MMS beskeder med Facebook.

Hvad betyder de nye betingelser for dig?
De nye betingelser gør det muligt for Facebook, at læse og arkivere indholdet af dine SMS & MMS beskeder, således det er nemmere for dem at målrette markedsføring mod dig. Alt i beskederne vil blive læst og kategoriseret, for derefter at blive tilknyttet din i forvejen eksisterende markedsføringsprofil på Facebook.

Facebook har med de nye betingelser sikret sig adgang, til utrolig værdifuld viden om dit privatliv og dine interesser.

Nu bliver der endnu større efterspørgelse efter krypteret mobiler ligesom BlackPhone..!