Mål er numeriske værdier, som du har forudbestemte som en indikator for succes eller fiasko af dine marketingkampagner.

For eksempel, “vores mål er at øge trafikken gennem ikke-brandede søgeord med 30% i de næste 6 måneder.” Her er målet 30%. Hvis du bare sige “vores mål er at øge trafikken gennem ikke-brandede søgeord” så du taler om en markedsføringstilladelse mål og ikke et mål.

Med andre ord er et mål en markedsføringstilladelse mål, som er blevet kvantificeret. Hvad du ikke kan måle, kan du ikke styre. Det er så simpelt er det. Det er vigtigt, at du kvantificere din markedsføring mål med henblik på at fastslå, om det går godt eller dårligt, og om du er tæt på at nå succes eller fiasko.

Følgende faktorer kan anvendes til at identificere målene:

1. Historiske data

Historisk præstation er en fantastisk måde at identificere mål. Finde ud af hvad der gik godt med en fortid kampagne kan hjælpe med at identificere, hvad der er begyndt at gå galt med den nuværende kampagne. Hvis du sammenligner tidligere musikdata med den nuværende vil du finde de problemer, du har brug for at fokusere på. Når du har identificeret disse problemer, kan du indstille markedsføring mål og tal på dem.
For eksempel, lad os antage, at du skal styre et SEO-kampagne, og du skal nu sætte mål for det. Den første ting, du ville bestemme, hvad der går galt med din SEO-kampagne i øjeblikket.

En måde at gøre dette på er at sammenligne de tidligere resultater af de organiske søgeord med i dag ydeevne og identificere under effektive søgeord. Bestemme, hvordan disse under-præsterende anvendte søgeord til at opføre sig, og hvilken slags trafik, omsætning og konverteringer de genereret på din hjemmeside.

Dit første mål bør være at vende tilbage til den forrige sund tilstand.
Så hvis du har brugt til at få sige 50k besøg / måned gennem organiske søgeord, og nu får du kun 35k besøg så dit mål kunne være at skabe en yderligere månedlige besøg af 15k (50k-35k) gennem organiske søgeord. Når du har nået det mål, du kan stræbe efter mere.

2. Bestem spildte muligheder

Dette er en anden god måde at opstille mål. Du kan bestemme tabte muligheder gennem analyse af konkurrenceforholdene. For eksempel, du gennem konkurrencedygtig tilbage link analyse kan identificere forbinder partnere, som du aldrig tænkt på at målrette før, få nye indhold ideer og finde nye søgeord til din SEO og PPC-kampagner. Når du har afgjort forspildte muligheder du kan sætte nye markedsføring mål og tal på dem.

3. Gap Analysis

Bestem hvad virksomheden forsøger at prioritere og hvad der prioriteres på hjemmesiden og via forskellige marketing kampagner. For eksempel ønsker virksomheden at generere mere salg ved at sælge billetter til sine arrangementer, men dens hjemmeside er at fremme generel information om arrangementerne. Når du har identificeret sådanne huller, kan du afdække skjulte problemer, skabe nye markedsføring mål at løse disse problemer og kvantificere dem til at sætte nye mål.

4. Predictive Analytics

Denne består af en række statistiske teknikker, som anvendes til at analysere aktuelle og historiske data at gøre forudsigelser om fremtidige risici, tendenser, forbrugeradfærd og muligheder. Du kan bruge predictive analytics teknikker til at sætte realistiske mål for dine marketingkampagner.