Google Comparison Shopping Service (CSS) er et program, der gør det muligt for onlineforhandlere at liste deres produkter på Google Shopping og andre Google-platforme. Google Shopping er en sammenligningsside for shopping, der gør det muligt for brugerne at søge efter og sammenligne produkter fra forskellige onlineforhandlere. Ved at deltage i CSS kan forhandlere gøre deres produkter mere synlige for mulige kunder, der søger efter specifikke varer på Google Shopping.

For at deltage i CSS skal forhandlere ansøge om at blive CSS-partner og acceptere visse vilkår og betingelser fra Google. Når de er blevet godkendt, kan forhandlerne bruge CSS Partner Center til at uploade deres produktdata og oprette annoncer, der vises på Google Shopping og andre Google-platforme. Google opkræver forhandlere en provision for hver salg, der genereres gennem CSS-programmet.

CSS er designet til at hjælpe forhandlere med at nå en bredere målgruppe og øge deres online salg. Ved at gøre deres produkter mere synlige på Google Shopping og andre Google-platforme kan forhandlere muligvis tiltrække flere kvalificerede leads og omdanne flere besøgende til kunder. CSS kan være en effektiv måde for forhandlere at promovere deres produkter og føre trafik til deres egne websites.