Som en virksomhed ejer, kan du stadig bruge Google Places til at styre din virksomhed. Som bruger kan du nu vurdere, anmelde og uploade billeder via vores nye lokale søgeoplevelse Google+ Local.

Få anbefalinger baseret på vurderinger fra dine cirkler og hjælpe andre med at finde det rigtige sted ved at dele dine fotos og erfaringer. Lær mere om Google+ Local

googleplaces

Flyt din Google Places indhold på Google+ Local

Hvis du skrev anmeldelser eller uploadede billeder i Google Places før, har du to muligheder:

Flyt alt dit indhold, og tilskriver det til din Google+ navn
Hold alle eller nogle af dit indhold private
Før du beslutter dig, vil du blive bedt om at logge ind på Google+. Du bliver nødt til at tilmelde dig Google+, hvis du ikke har en konto endnu. Når du har tilmeldt dig, skal du gå til http://plus.google.com/local?mig=1. Dernæst skal du blive bedt om at flytte dit indhold til Google+.

For at markere indhold, som private og kun synligt for dig, skal du følge disse trin:

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for hver af de vurderinger eller billeder, du gerne vil gøre private.
Klik på Næste.
Klik på Bekræft, hvis oplysningerne er korrekte.
Hvis du ønsker at foretage ændringer, skal du klikke på Tilbage.
Google Places indhold, som du ikke har besluttet at gøre private vil være offentligt for alle på internettet og tilskrevet dit Google+ navn, ikke din gamle øgenavn. Disse vurderinger kan findes på tværs af Google, som i Googles søgeresultater, Google+, og på Google Maps. Private anmeldelser og fotos vises ikke offentligt tværs Google, men du kan se eller slette dit indhold ved at klikke på Mine steder i Google Maps, og vælge Bedømmelse fra menuen Mere.

Visning Google Places vurderinger uden tilmelding til Google+ Lokal

Sørg for at du er logget ind på kontoen, du brugte til at skrive anmeldelser på Google Places.
Gå til maps.google.com.
Klik på Mine steder i panelet til venstre.
Klik på Mere, og vælg Bedømmelse. Du kan se alle de anmeldelser, du har skrevet. Dine vurderinger er offentligt, men anonymt tilskrevet: “En Google-bruger.”
Hvis du vil slette en bedømmelse, skal du klikke på pil ned for at åbne menuen, og vælg Slet. Bemærk, at hvis du ønsker at redigere nogen af ​​dine gamle Google Places indhold, skal du først nødt til at flytte det til Google+ Local.
Hvis du gerne vil flytte dit indhold på Google+ lokal og har det tilskrives din Google+, skal du klikke på Kom i gang med Google+ Local.
Dine gamle anmeldelser og vurderinger

Hvis du tidligere skrev anmeldelser eller uploadede billeder i Google Places, alle dine gamle Google Places anmeldelser og fotos er i øjeblikket offentligt, men henføres til: “En Google-bruger.” Dit Google+ navn vil ikke blive vist, og dit indhold, vil ikke forbinde til din Google+ navn på nogen måde.

Hvis du bedømt eller revideret placeringer i Google Places (tidligere end 30 Maj 2012), og du ikke kan se dem under dine steder i Google+ Local, prøv at følge disse trin:

Gå til maps.google.com.
Vælg Mine steder i panelet til venstre.
Klik på Nominel fanen i menuen Mere.
Det vil vise dig alle dine anmeldelser og vurderinger, herunder:

Dem, du endnu ikke har flyttet til Google+ Lokal
Dem du er flyttet til Google+ Lokal og markeret som private
Downgraded indhold
Alle dine offentlige anmeldelser offentliggjort på Google+ Local